發新話題

~~整BANNER子屋~~

~~整BANNER子屋~~

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:*牙珊.. 您是第1415個瀏覽者
見到一整我又整
不過唔係整得好令令

1.MIX BAN 有美化 有PS框

2.雙面人BAN  加  羽化框

3.普通既  人或公仔有影

4.美化圖

5.MIX  BAN 正色框

6:普通ban

[/code]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
名:
整邊個:
加咩字:
圖:
BAN:{{有就比我}}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

THX

效果都唔令"
超普通'

上面好似踩得好盡=__________="唔該你檢點啲...

唔係唔令a~~~都幾好!!!十卜
咁我申一個la^^~~
名:TIKO
整邊個:1*/6*
加咩字:KERORO小隊
圖:附件
BAN:{{有就比我}}=W=無
呢張圖好難DO得令=/\=
加油!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

KO.T 我整得好嘔啊,,SOR

我刀要牙...^^

名: MARY
整邊個: 1*
加咩字: AI
圖: 附件
BAN:{{有就比我}} 應該唔洗GEE*-W-

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-8-14 11:45 AM 發表
KO.T 我整得好嘔啊,,SOR
唔嘔^^~不錯a~!!THZ

----認---

戀b哥個得左
不過改左d野,,,

嘔嘔啊....T^T

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-8-14 02:10 PM 發表
戀b哥個得左
不過改左d野,,,

嘔嘔啊....T^T
唔會嘔牙^^

好令令.....+*油``十卜哇..

THZ'妹BB*^^

發新話題