15 12
發新話題

{小淇}新BANNER AGAIN=]]

{小淇}新BANNER AGAIN=]]

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:淇` 您是第1679個瀏覽者
JANICE 同 STEPHY-33-"

請評....=VVVVVVVVV=

加多張MIX BAN..NIKI

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

第一個呢十卜小淇....

3張圖刀巧令

十卜十卜∼∼

好令令啊,,
我想問....NIKI個名,,後面有少少透明哥個底,點整既

THZ瓊既SUP-33-

TO珊..係用PI做既..

路徑繪圖工具 > 跟住畫一條長條出尼-33- >選擇透明度{自定}

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-15 12:40 PM 發表
THZ瓊既SUP-33-

TO珊..係用PI做既..

路徑繪圖工具 > 跟住畫一條長條出尼-33- >選擇透明度{自定}
下..用ps得唔得嫁,,,問問

呢層唔知-33-我冇PS..問下戀戀

你果DD*字刀係PI*整GAA...!!?`
教下我呀..>33333<"
好令令...>VVVV<"

姐BB*整得可令令哇...``第1&3最令令^^

+卜十卜牙...`>3<
==========================
你D*BAN底好令令牙...

係冰FIND*GEE*??...得唔得比我牙*!?>x<
引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-8-15 12:44 PM 發表

下..用ps得唔得嫁,,,問問
PS*我知....

用呢個(附件)--->框住你想要GEE*地方--->右鍵--->填充--->用白色...模式{正常}...透明度自訂

唔明再問啦^^

我唔可以框住一部分啊,,
我只可以正張框住先可以,,,

我框住一部分,,
你睇下圖

睇圖啦...試下得唔得...>3<''

15 12
發新話題