發新話題

{新BAN}停手唔做啦...都唔夠位放-33-

哇哇`

姐BB*整得好令令牙...^^十卜..
-------------------------------------------
我想問下...第4張`左邊GEE*{STEPHY}..果張PIC*係邊度FIND*嫁??

得唔得比我牙??>3<

OK 有冇上傳圖既網?

整得好令令牙,,,,,,,,,,十卜十卜you
STEPHY好令v女牙!!!!!!

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-19 01:54 PM 發表
OK 有冇上傳圖既網?
有牙...呢個牙^^
http://tinypic.com/

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2006-8-17 08:50 AM 發表
咁咪變左冇色LOR...@@"
淇淇最後刀唔答禾.../3\
巧想學呀..>0<"

TO蚊蚊 點解唔得既-口-"??要打完字之後禁啵..
TO戀戀 唔得既個網-0-

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-22 12:43 PM 發表
得左啦...>VVVV<"
不過你DD*字中間點解有白色GEE..@@!!?`

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-22 12:43 PM 發表
下...我得喎=V=''

咁你試下衣個=/\=''

http://imghost.us/

依家試下 睇唔睇到-33-?

發新話題