27 123
發新話題

新BAN...`= ="

新BAN...`= ="

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:琦漾 您是第2815個瀏覽者
弄了一個網球王子的BAN`>3<

是FANS的一定要評呀`

看完不回的`你給我小心一點呀...!!!`小心晚上有XX來找你!`\_/

不回帖的會有報應的`=W=

----------------------

---------------------

整得唔錯啦..>VVVVV<"
[[個人刀唔係好令仔..-3333-"]]

係NANA新男主=___________=
都唔錯呀..但我比較鍾意弘樹..

引用:
原帖由 淇` 於 2006-11-27 09:52 PM 發表
係NANA新男主=___________=
都唔錯呀..但我比較鍾意弘樹..
弘樹都好令仔啊`

其實我唔多LOVE真人版的龍馬`@@"

還是卡通的好`>33333333<

真人版愛桃城`(<--在卡通都愛的`)=W=

係牙..我都岩呀..好可愛呀佢..BURING!
卡通我都笠不二&部長=___________=

引用:
原帖由 淇` 於 2006-11-27 10:04 PM 發表
係牙..我都岩呀..好可愛呀佢..BURING!
卡通我都笠不二&部長=___________=
BURING!?`

是呀隆變身後的必說的XD`

有沒有桃城或英二的真人版圖圖?`

好想要`=W=

原來有同樣的喜好者-3-
說真的..是因為網王有BL成分我先會看的..XDD

引用:
原帖由 淇` 於 2006-11-27 10:21 PM 發表
原來有同樣的喜好者-3-
說真的..是因為網王有BL成分我先會看的..XDD
對呀...`>333333<

不知道為什麼`>VVV<"

我還沒見過真人版英二呢`好像看看`-3333333-"

你地中意睇BL...-0-"
睇唔出..XDD"

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-11-27 10:27 PM 發表

對呀...`>333333<

不知道為什麼`>VVV<"

我還沒見過真人版英二呢`好像看看`-3333333-"
你不是看了電影版嗎??
真人都是可愛的說..

27 123
發新話題