16 12
發新話題

又一戈新鮮出爐X)`

又一戈新鮮出爐X)`

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:╭牙蚊* 您是第2895個瀏覽者
今次唔係HD*了...
係BANN子呀...>VVVVV<"
大家SEE*下OKEY-冇呀XDD"
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好令a...十卜......令過我果D....
好似我d風格= =""

係呀..@@
想試下唔用BANN*底麻..>VVVV<"
你介唔介意呀..T^T

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2006-5-20 10:59 PM 發表
係呀..@@
想試下唔用BANN*底麻..>VVVV<"
你介唔介意呀..T^T
我好介意a...
講笑.../\/\
BAN好令a...
不過當然有小小唔開心...人之常情..
由此可證明我係正常人
我之前有幾次被人抄(抄到唔3唔4)...果幾次我真係好唔開心(唔係ban_)
你要努力a...我都要向你好好學習...特別係ban底

-VVVVVVV-大家...唔洗咁WORR

引用:
原帖由 KO.T 於 2006-5-20 11:15 PM 發表

我好介意a...
講笑.../\/\
BAN好令a...
不過當然有小小唔開心...人之常情..
由此可證明我係正常人
我之前有幾次被人抄(抄到唔3唔4)...果幾次我真係好唔開心(唔係ban_)
你要 ...
下下下...@@"
BANN`底!!?`
我整得好嘔GAAA*BOR...-33333-"

[[SOR`呀...
冇下次了...T^T]]

引用:
原帖由 淇` 於 2006-5-21 12:55 AM 發表
-VVVVVVV-大家...唔洗咁WORR
= =""你誤會了....
引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2006-5-21 09:20 AM 發表

下下下...@@"
BANN`底!!?`
我整得好嘔GAAA*BOR...-33333-"

[[SOR`呀...
冇下次了...T^T]]
好令a...no嘔
^^~~

支持姐b~!!!
好令令呀~ ^^
-------------------------
其實都冇乜所謂GEE*...
大家互相學習,
互相交流一下都係好事嘛~!!! ^^

-NNNN-"我都是說說看...

姐b
幾時整都好令ge
-------------------------------
好似d頭髮有d白色
點整

16 12
發新話題