發新話題

[活動] 為論壇每一區的前面加設圖圖(新修正)

小神的好正呀:sL829WG:
ds煥然一新呢>3<

既然是素材區
用美術用品(畫筆等)做主題不可以嗎?
從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲曾蒙閉給沾濕的眼睛 認定雨天找不到星
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 誰曾忘掉這種悟性
今天火鳥在洪爐外飛舞在懸崖上看雲裡有星

引用:
原帖由 暗影魂 於 2007-4-28 09:41 PM 發表
既然是素材區
用美術用品(畫筆等)做主題不可以嗎?
個人覺得~可以借素材區ga 完成品來做
被借圖ga會員+$5
:svZ28Jd:

<<夜。電腦講場>>
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #44 :+小神+: 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:無名
已經使用了,要繼續加油..

小神做得真好..HA>V<
有D圖好岩
但有D圖唔明白XD
好似鬼XXX果個..
我唔明-3-

引用:
原帖由 無名 於 2007-5-1 06:46 PM 發表
已經使用了,要繼續加油..
我會加油~~但....回資料搜集中~想唔到甘多圖~
引用:
原帖由 不大不小的檬 於 2007-5-1 06:54 PM 發表
小神做得真好..HA>V<
有D圖好岩
但有D圖唔明白XD
好似鬼XXX果個..
我唔明-3-
靈靈鬼魅 用GA係怪獸公司
你有冇見過 人頭怪獸身?
上次放果個有人會驚~
所以今次放D可愛D~入題又唔會嚇親人
我會繼續努力

小神努力呀>w<
十卜你也>3<

回復 #47 :+小神+: 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:無名
等待著其他的圖~

趕起一個先~
最近有d忙~
sorry
不過都努力做緊

下方是12幅圖做~應該細d

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題