29 123
發新話題

[活動] 論壇7月份活動預覽

xd整個歌唱比賽呢?
*0*我想玩

引用:
原帖由 小苦 於 2007-7-8 12:10 AM 發表
小苦整好左喇*
為保持神秘感, HIDE* xDD
**** 本內容被作者隱藏 *****
下..!!?`-3-"

以家可以交啦咩..??`@V@"

都未開比賽POZ..=______________="

引用:
原帖由 梨沙子﹏* 於 2007-7-8 05:37 AM 發表
xd整個歌唱比賽呢?
*0*我想玩
這是個好建議啦..

但..一定很好少數的人會參加的..>__________<"

這樣就沒意義了..@________@"

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-7-9 08:38 PM 發表

下..!!?`-3-"

以家可以交啦咩..??`@V@"

都未開比賽POZ..=______________="
唔緊要na=}
刀係一樣姐^______________^

-----

小苦整得好令令aR`
十卜>3<

琦琦,,睇唔到你問作品哇@v@"

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-7-9 09:48 PM 發表

唔緊要na=}
刀係一樣姐^______________^

-----

小苦整得好令令aR`
十卜>3
哦..

咁我都交啦`>V<

第一次整呢隻LOGO..為今次比賽而學整的第一個呢種LOGO..=-=

很怪..所以HIDE..-3-"

本帖隱藏的內容需要積分高於 1111100000 才可瀏覽

引用:
原帖由 於 2007-7-9 10:08 PM 發表
琦琦,,睇唔到你問作品哇@v@"
以家應該睇到了..@______@"

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-7-9 10:08 PM 發表

哦..

咁我都交啦`>V<

第一次整呢隻LOGO..為今次比賽而學整的第一個呢種LOGO..=-=

很怪..所以HIDE..-3-"
幾令ar!!"
十卜..
等我遲d都整戈先*
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

我也整好了"
整了一個GIF 同 一個 PNG,,
見大家都用了HIDE..
所以我也用了*

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000000000 才可瀏覽
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

29 123
發新話題