發新話題

【草草閃爍】幫你整閃字﹏閃圖 (暫時關鋪,不便之處,見請原諒!)

【草草閃爍】幫你整閃字﹏閃圖 (暫時關鋪,不便之處,見請原諒!)

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草 您是第16591個瀏覽者
得閒想整下閃字~
但係又唔知整咩好-口-
所以諗住開店=]
希望有人黎啦~
請大家多多支持!!

- - - - - - 申 請 閃 字 製 作 表 - - - - - -
文字:你俾我ge字
字型:海報、布丁、彩帶、藝飾、墨字、娃娃、圓緣、少女、童童、方條、香腸、火柴、豆豆
皇冠:加/唔加
閃底:講下要咩色或者你俾我
圖片:一係唔要或者一係你俾我
- - - - - - 申 請 閃 字 製 作 表 - - - - - -

- - - - - - 申 請 閃 圖 製 作 表 - - - - - -
閃底:講下要咩色或者你俾我
圖片:自己俾我
- - - - - - 申 請 閃 圖 製 作 表 - - - - -

*注意:每整一個100Ds幣現金,整之前先給我50訂金,然後sd個信息話我知,整好左再俾另一半,自己用銀行轉俾我!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本人已開網上商店 - 草草咩都有

- - - - - - 製 作 表 - - - - - -
文字:這個世界,沒有我,比較好吧?
字型:just like urs over there..
皇冠:唔加
閃底:black and add some starts on it
圖片:這個世界,沒有我,比較好吧? hmm..maybe red
Money: hmm..100?
- - - - - - 申 請 製 作 表 - - - - - -
Life sucks, then you die.

引用:
原帖由 nebula 於 2007-12-7 09:31 發表
- - - - - - 製 作 表 - - - - - -
文字:這個世界,沒有我,比較好吧?
字型:just like urs over there..
皇冠:唔加
閃底:black and add some starts on it
圖片:這個世界,沒有我,比較好吧? hmm..may ...

尼個你覺得點呀@@?
如果要改d咩同我講呀^^
我會改到你鐘意!!

hmm..i can't see it lol....

睇到嗎@@?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

hm..ya i can see it now.is good for me already

hmm..how can i put it at the signature lol...?

回復 #7 nebula 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
整你個簽名@@?
對唔住呀~我英文好差=]
所以唔多明~

引用:
原帖由 nebula 於 2007-12-7 23:21 發表
hmm..how can i put it at the signature lol...?
尼個網址係果個閃字~
你可以係編輯個人資料果度整~有個係個人簽名!!

hmm.. i still can't do it... see..i put it over there..and it doesn't work at all

發新話題