發新話題

[自貼] 會考完的PO =] {終於換晒D啦相}

第1張很型呢-V-

[發帖際遇]: 雀雀贏了街頭賽車比賽冠軍,獲獎金現金150Ds幣.
引用:
原帖由 於 2008-5-21 08:59 PM 發表
第1張很型呢-V-
型咩?!多謝,,第1張用黎遮醜的=]

引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-20 05:36 PM 發表
[發帖際遇]: 雀雀玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金1Ds幣.

我除左出街之後,,仲有D時間要返學做ORAL PRACTISE牙 =]
哈哈XP 到時又放監啦,,未試過返學返到唸起都開心 =]
不過E+ 真係落街行下都好開心
耶,,,
雖然係咁講姐,,,
但係感覺都唔多好啦,,,,

講係咁講,,,
但係其實我都唔出得,.
出左都唔知做咩啦~
一係d fd唔得閒,,,
會好悶的~

[發帖際遇]: 雀雀向壇主說出恭賀說話,壇主送出現金264Ds幣.
引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-22 05:09 PM 發表

耶,,,
雖然係咁講姐,,,
但係感覺都唔多好啦,,,,

講係咁講,,,
但係其實我都唔出得,.
出左都唔知做咩啦~
一係d fd唔得閒,,,
會好悶的~
其實係嫁,,今日出完街,,聽日冇得出真係會好冇引
不過我E+真係出都吾知為乜..
D FD個個返晒工,,1係就吾得閒,,
得閒約得齊人我又吾俾出 =[
行街又行到悶..唱K唱唱下又吾想唱..
不過旨在同D FD一齊的時間姐..但係佢地又返工 =[

引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-22 09:16 PM 發表
[發帖際遇]: 雀雀向壇主說出恭賀說話,壇主送出現金264Ds幣.

其實係嫁,,今日出完街,,聽日冇得出真係會好冇引
不過我E+真係出都吾知為乜..
D FD個個返晒工,,1係就吾得閒,,
得閒約得齊人我又吾俾出 =[
行街又 ...
咁5你有冇諗詔出嚟做下野啦,,,
如果你怕你媽咪唔俾ge話,,,
你咪話,,,
"可以增加工作經驗,,,
第時搵野做都易d啦"

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-23 10:20 PM 發表

咁5你有冇諗詔出嚟做下野啦,,,
如果你怕你媽咪唔俾ge話,,,
你咪話,,,
"可以增加工作經驗,,,
第時搵野做都易d啦"
佢地吾俾牙 =[ 書店都吾俾做牙 =[
增加工作經驗佢地會叫我返佢地公司做野嫁,,,好慘 =[

引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-24 12:58 PM 發表

佢地吾俾牙 =[ 書店都吾俾做牙 =[
增加工作經驗佢地會叫我返佢地公司做野嫁,,,好慘 =[
凡又唔會呀,,,
我仲自願tim,,,,
話晒我果d都大多係自己人,,,
所以先會俾,,,
咁呀,,,
你試下咩都唔做,,,
就懶俾佢睇,,,
咁佢就會俾你去做架啦~~

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-26 04:46 PM 發表

凡又唔會呀,,,
我仲自願tim,,,,
話晒我果d都大多係自己人,,,
所以先會俾,,,
咁呀,,,
你試下咩都唔做,,,
就懶俾佢睇,,,
咁佢就會俾你去做架啦~~
e+試緊,,所以佢叫我去揾野學..
我唸住學手語,,其實返佢公司吾係問題,,
但係返到公司得佢地2粒人同埋我1個,,
仲要冇人工收先係1個問題..

[發帖際遇]: ├敏└玩小豬樂園, 獲得現金44Ds幣.
引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-27 12:49 PM 發表

e+試緊,,所以佢叫我去揾野學..
我唸住學手語,,其實返佢公司吾係問題,,
但係返到公司得佢地2粒人同埋我1個,,
仲要冇人工收先係1個問題..
冇人工我又冇所謂呀,,,
都係唔想俾佢地煩ma,,,,
又有得食,,,
手語有d咩可以做架,,,

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-27 06:49 PM 發表
[發帖際遇]: ├敏└玩小豬樂園, 獲得現金44Ds幣.

冇人工我又冇所謂呀,,,
都係唔想俾佢地煩ma,,,,
又有得食,,,
手語有d咩可以做架,,,
冇人工我好有所謂牙,,平時出街佢地又吾會甘輕易俾錢我ge..
仲成日叫我去買野,,我唸過如果返公司做野都要收人工好似計得好清楚,,
計得甘清楚我又吾想,,所以都係佢地叫我返我先返甘lor,,
我仲揾緊ymca個d活動單張,,個度有手語學,,
第時出到社會都可以多1樣技能麻 =]

發新話題