發新話題

[自貼] sEc0nD p0sT''''''''''''''''''''''''=)

好帥啊
給我好好收藏她吧

-333-
帥哥`
可否讓我認識你XD
我要識你丫吼\__/
你太可愛呢~~~XD
某蕉在發姣了`

引用:
原帖由 蕉蕉 於 2009-5-17 23:08 發表
-333-
帥哥`
可否讓我認識你XD
我要識你丫吼\__/
你太可愛呢~~~XD
某蕉在發姣了`
下...帥哥∼∼我日日對住佢刀未覺得佢帥(無奈中)

引用:
原帖由 凌狼 於 2009-5-17 07:09 PM 發表
我還是比較愛看長頭髮的
我有我長頭髮d相''''''''xD

引用:
原帖由 丫豬仔 於 2009-5-17 07:27 PM 發表
帥哥帥哥
多謝多謝=]'

引用:
原帖由 sYaN'' 於 2009-5-17 08:50 PM 發表
好帥啊
給我好好收藏她吧
收藏係邊先xD

引用:
原帖由 蕉蕉 於 2009-5-17 11:08 PM 發表
-333-
帥哥`
可否讓我認識你XD
我要識你丫吼\__/
你太可愛呢~~~XD
某蕉在發姣了`
多謝晒=]'
想識我就add我la'''xD
哈2""""xD

引用:
原帖由 puisan 於 2009-5-18 02:13 PM 發表

下...帥哥∼∼我日日對住佢刀未覺得佢帥(無奈中)
我嬲你="=
你唔好係度亂講野好w0r小朋友-3-""""""

留2下第二張我隻耳仔有好多枝耳針''''''-3-
有一隻耳環同5枝耳針-w-''
我2隻耳仔+埋有10個耳nong傢xD""""""""""
右邊4個左邊6個=]'
唔信可以問下zitA'''''-v--

引用:
原帖由 IssAC 於 2009-5-18 17:41 發表

我嬲你="=
你唔好係度亂講野好w0r小朋友-3-""""""
我5係小朋友...大過你ga~~

發新話題