標題: 入黎陪我傾訴,,好辛苦,, [打印本頁]

作者: 蕉蕉    時間: 2007-3-20 22:49     標題: 入黎陪我傾訴,,好辛苦,,

《獎勵訊息》:努力發貼、奮鬥的結果,獲得了現金3個Dream幣

我好辛苦呀,,我幫個FD同佢條仔講分手,,我都話唔好𠺢喇,,搞到我俾人鬧喇,,我同條仔講緊話佢要私人時間個時,,一句爆惡咁話,,唔好再講喇,,我好支力,,我夠辛苦喇,,你地又有冇諗過我企中間既感受呀,,一味講講講,,我呢??我辛苦個時,,你地咪又係一個人都唔理我,,我真係好辛苦呀,,好唔開心,,好想喊,,我唔想再咁樣企係中間,,點解一次又一次,,每次都係我企中間姐,,我受夠喇,,嗚,,(真係喊左添,,,)我唔係你地既公仔,,任你地想點就點呀,,我都係人,,我都有感覺,,下下都話我唔明,,我唔明我就唔會企係中間,,我都想講句,,我都好支力𠺢,,嗚嗚,,你地有邊個識關心我姐,,嗚,,我真係唔想咁,,

呢排,,=]=我個心有時冇喇喇劇痛,,一痛就痛好耐,,岩岩沖涼個時,,痛,,痛到我係地下喊,,我呀爸呀媽都唔知,,我唔想佢地擔心,,=]=

唉,,你地可唔可以陪我傾傾呀,,
作者: ╭牙蚊*    時間: 2007-3-20 23:10

蕉蕉唔想講就唔好理佢地na/______\
一係你話比佢地聽你辛苦na,,
佢地當你係朋友的話,,
是不會介意的>"<
作者: ivll    時間: 2007-3-20 23:12

都唔洗咁唔開心先..
你都話係中間人,,
中間人係好難解決到問題的,,
還需解鈴人^^"
所以你都唔好理咁多,,
人地叫你做,,你就話唔知點講等等..
唔好把人地既問題全部攬上身^^
作者: 無名    時間: 2007-3-21 01:18

希望妳不要5開心....如果不想面對..就想其他開心的事..加上還有好多人可以聆聽妳的話~
作者: zeushiuka    時間: 2007-3-21 09:20

我覺得...做中間人係最辛苦
如其企係中間...不如將自己抽離佢地
作者: 想    時間: 2007-3-22 22:29

你覺得咁做係令自己辛苦既話
不如就堅決同佢地講..
不過你識地搵人傾訴已經好叻叻既啦=]
=__________="我就無咁既勇氣啦
作者: TW    時間: 2007-3-22 22:48

真正GEE*朋友,,
係唔會咁對你,,
亦唔會想見到你咁辛苦...!!
+++++++++++++++++++
我有個姊妹同我一個兄弟係我一手撮合,,
但係當佢地分手GEE*時候,,
我"兄弟"將所有責任都推到我身上,,
話我從中作梗,,
話我挑撥離間....
無論我同我姊妹點解釋...
佢都唔聽....
到最後,,連我姊妹都放棄,,
叫我唔好理佢`!
佢地分左手咁耐,,
我"兄弟"一直都放唔開,,
不停騷擾我姊妹,,
前幾日,,又寫信求我姊妹.....
我姊妹覺得好討厭,,
但係我"兄弟"又好固執,,
我都係夾係中間....
順其自然la....
++++++++++++++++++++++

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://www.ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0