標題: [討論] 黑白色頸巾...點織好... [打印本頁]

作者: 小凝兒    時間: 2008-2-18 00:46     標題: 黑白色頸巾...點織好...

如題喇...黑同白

男仔會想收到女朋友點既頸巾??

身為女友/女性朋友既女人們會點織??

我諗左好多

E.G:

1.一格格既

2.白色公仔黑色低

3.都係D花紋..=V=

PS:唔係比男友

PS:男仔今年有冇收到頸巾=]

作者: 暗影魂    時間: 2008-2-18 16:44

"唔係"就是"係"的意思囉..............XD

我覺得個個男仔都有不同喜好的吧.............
不過個人prefer格仔
不太花也不太單調~
作者: zeushiuka    時間: 2008-2-18 17:35

1.一格格既

其實我中意淨色
一係買一D會變色的"冷"
其實諗諗下。。。不如買一條仲好。。。。費時浪費時間織。。
作者: 想    時間: 2008-2-18 20:53

如果你隻冷係粗既話
就算織花紋,,但唔會好顯眼
所以我覺得淨係高針或者低針會比較好!

但如果係幼冷既話!
黑白色既格仔會唔錯的=]
我都見過用黑白冷織既格仔頸巾

不過,,就算係簡簡單單
都係一份心意! 我相信收到既人都會感受到
加油囉
作者: 無名    時間: 2008-2-21 19:33

不是太怕冷....所以少用頸巾.xdd
作者: 想    時間: 2008-2-21 22:11

[發帖際遇]: 想玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金18Ds幣.

我都係唷,,除非真係好凍好凍
如果唔係唔會拎出黎戴
但係我鐘意織既過程!
所以屋企織左好多條,,全部都放曬係到無人戴xD"
曾經比老媽子話-________-"唔好咁浪費
作者: 轉生。楓    時間: 2008-2-22 04:34

[發帖際遇]: 轉生。楓在五星級酒店和MM HAPPY一晚, 花費現金61Ds幣.

XD應該.收甚麼甚麼都會喜歡的吧.[小猜的]

-"-小的不會織頸巾.嗚
作者: 小凝兒    時間: 2008-2-23 18:29     標題: 回應 轉生。楓 第 7 篇文章

[發帖際遇]: 小凝兒買了一個饅頭吃, 花了現金50Ds幣.

=.=我想放棄了嗚....常常甩針...冬天也就快完了耶//同學是這樣說的...拆了很多次...囧我是沒用的人也=.=
作者: 想    時間: 2008-2-23 22:17

唔好咁講自己
我開始織果陣,,都成日甩針既!=]
就算冬天就快黎,,都要完成條頸巾耶!
做任何事都唔可以半途而廢的>"<
作者: 小凝兒    時間: 2008-2-25 22:35     標題: 回應 想 第 9 篇文章

[發帖際遇]: 小凝兒在大街上撿到現金100Ds幣, 飛快的跑回家躲著.

大大... ...我努力吧-,-"

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://www.ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0