標題: 可惡也! 嬲到出煙\_/ [打印本頁]

作者: 小苦    時間: 2008-3-23 20:00     標題: 可惡也! 嬲到出煙\_/

[發帖際遇]: 小苦送給論壇美女會員12支玫瑰,花了現金29Ds幣.

http://blog.qooza.hk/jing_cc
尼條友上我個BLOG度鬧=]

初頭, 我知道佢偷左我BG黎用*
之後去番佢BLOG度勸佢!
用C聊留左個CM比佢=] 之後佢DEL左=]
我再留` 佢又DEL左,
之後去番我BLOG主頁度留左3個CM比我!
系C聊黎- 分明生有屎先咁C聊*

第1個CM;
jing_cc 於 2008-03-22 09:38 PM 發表:
[ 此留言己被封鎖 ]
下~~無奈ing.....
我ge日記的cm我中2點就點嫁la~
關你x事~~
x左你個cm又點姐................................................我又吾識你....
我改x灑d字la~~
咁你又想點姐-.-'''''''''''

第2個CM;
jing_cc 於 2008-03-22 11:25 PM 發表:
[ 此留言己被封鎖 ]
吾好係我blog到發姣=.=''
我講呢句說話吾公開e經算比面你lo~=.='''''''

第3個CM;
jing_cc 於 2008-03-22 11:30 PM 發表:
[ 此留言己被封鎖 ]
好心你咁樣衰就吾好擺張相落頭像到la~~
見到好想嘔....
人人見到都想嘔....><.....

興到我丫!!`
之後我岩岩搵到佢IP, L0CK左佢IP`

我留左不下10個CM, 佢全部無覆同我DEL晒!!!!!!!!!!!!!

希望大家會為我聲討=]
去佢個BLOG度話佢知有系有錯GEi*
佢完全吾知悔過l0r,
好似而家變左系我錯咁l0r-
作者: Bape    時間: 2008-3-23 20:35

唔好為呢d人嬲啦,當佢係一個低b既人啦,有腦唔識用,
我個blog頂多係有廣告回覆,暫未有人搗亂
作者: zeushiuka    時間: 2008-3-23 21:38

有甘衰GE人都有
我未試個個BLOG比人甘攪
作者: 想    時間: 2008-3-23 21:56

我個日記冷清,,無咩人會上黎=w="

小苦你個BG有無寫名你係原創者!?
作者: 銀月天問    時間: 2008-3-23 22:14

我都好耐冇寫日記了…
作者: ╭牙蚊*    時間: 2008-3-23 22:32

[發帖際遇]: ╭牙蚊*買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金16Ds幣.

e一d人唔洗同佢勞氣-3-
清者自清!
同埋..qooza有冇得封鎖佢ga??@@
封左佢就唔洗煩-v-
作者: 小苦    時間: 2008-3-24 01:18

引用:
原帖由 於 2008-3-23 09:56 PM 發表
我個日記冷清,,無咩人會上黎=w="

小苦你個BG有無寫名你係原創者!?
成個BG有我全名系度* (C)KHY
佢吾理照用=] 重完全無錯咁!!
打左一大篇野大大隻字咁黎鬧我=]
作者: 小苦    時間: 2008-3-24 01:19

[發帖際遇]: 小苦在巴士上揀到現金100Ds幣.
引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-3-23 10:32 PM 發表
[發帖際遇]: ╭牙蚊*買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金16Ds幣.

e一d人唔洗同佢勞氣-3-
清者自清!
同埋..qooza有冇得封鎖佢ga??@@
封左佢就唔洗煩-v-
我LOCK左佢IP架喇已經*
旦問題系我重可以上佢個BLOG度-V-!
作者: 幽靈    時間: 2008-3-24 01:33

唉~~~小苦你真係唔好彩,比D咁既人騷擾,
不過算啦,勞氣傷身呀,封左就唔使煩!
作者: 暗影魂    時間: 2008-3-24 14:56

你同佢講:
我想你唔用我既野
唔係咁你都睇唔明掛
我唔習慣同語文水平太低既人講野
寫左d你睇唔明既野唔好意思

你公開更好
不過唔該唔好有膽做冇膽認
del哂我既留言

講唔過人就人身攻擊?
你係嘔就自備嘔吐袋
唔好整污糟地方
不過既然你咁睇唔順眼
就唔該唔好黎我度偷圖喇
廢事嘔污糟你個keyboard又賴我
作者: 小苦    時間: 2008-3-24 19:52

我用法律黎大佢l0r,
而家佢淆到LOCK埋自己BLOG*

本帖隱藏的內容需要積分高於 9999 才可瀏覽

因為為免有人抄我, SO HIDE左佢-

作者: zeushiuka    時間: 2008-3-24 22:25

連法律都出埋
佩服
作者: Kula    時間: 2008-3-25 00:25

算啦~ 依條油超低B&發神經囉!
好明顯佢心理有問題,唔好同佢勞嘈 。W。//  (拍肩)

我試過O係MSN,無啦啦比人話柒啦=W=   (我弟的小學同學)
我又冇得罪佢,痴X線GE!
之後打佢屋企嘈佢,佢立即CUT線,低B到佢呀!
我重要O係XG POST佢張相唱衰佢XDDDD

回想起,今年的我勁低B =3=|||

所以小苦,同佢勞氣只會氣到自己,不如用第2個角度去睇依件事,
可能你會覺得有第2種睇法呢 =]

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://www.ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0