發新話題

[各類小說] 收BL小說(不分古代現代)照收[香港]

收BL小說(不分古代現代)照收[香港]

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:pineapple6918 您是第4459個瀏覽者
不分古代現代...
BL小說狂收
有虐心[虐身]最好....
係好睇的BL小說就收.....!!

(最好是有插圖的小說~)

引用:
原帖由 byebyehaha 於 2011-1-26 22:09 發表
hihi~~
又係我喇~
嗯嗯~~
你原來想要虐心虐身~~我超愛看的說~!!
我揀左D出黎...你睇睇啱5啱??
房客--------------辛加芬
合歡--------------雪中空靈
奪君--------------雪中空靈
如果遺忘 ...
全影得嗎?
最好比埋價我...

跟住係講價時間...~
可唔可以賣我便宜一點啊~~(>__<")
我會多d幫襯你嫁..-3-

引用:
原帖由 byebyehaha 於 2011-1-27 17:24 發表

全影ok

對5住牙~~ 因為D書我只係睇得一次...都幾新下架
最多只可以每本減$1蚊~~ (((但房客不行哦~~呢本買番黎50蚊架...其他買番黎都係48蚊~~
你係咪都係星期六先得??

房客-- ...
邊本係虐心*((虐身))嫁^___<"

小說有插圖嗎?
俺比較喜歡有圖的啦~
看時感覺會好點....

引用:
原帖由 mydaysmylife 於 2011-5-14 18:51 發表
你要什麼類型的??
虐身虐心的

引用:
原帖由 千年女 於 2011-5-14 22:19 發表
這本岩唔岩!?
100%new
$35  ><
有意嗎!?
這本俺已有了~

引用:
原帖由 mydaysmylife 於 2011-5-14 21:31 發表
我有易人北的面具。邊城片馬。面具。小黑仔的。破碎的愛和命運的交集。SETH的病態心理1.2。。
請讓小的想想看~
有圖...簡介和價錢嗎?

發新話題