12 12
發新話題

[其他書籍] 放 家教 / V家 / DRRR / BL本子

放 家教 / V家 / DRRR / BL本子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:星月儀 您是第2604個瀏覽者
放 家教 / V家 / DRRR / 本子....
欲意買...請加MSN/留言

[email protected]

p.s::請寫出想買的本子的名
p.s::交收限在葵芳..荃灣站......其他站會有$5~10不等....看看是在那裡

小說那3本絕對是好推介.....買完一本後,我之後再去連買2本

一齊影既..都係一SET買...但都可以分買`

如果pm左...請講低 =]

有咩想問....即管問 ^^
$$方面一定可以傾!

大家去http://crapemyrtle316.blog132.fc2.com/ 看圖吧`因為放不上來就是了~~

這樣看來,
台灣的好像不可以唷~~

台灣的好像不可以唷
是什麼意思@@?

有意....
偽染之物LEN X  KAITO (H有)
是否連特典的嗎?
幾多$?

有雲雀的全部有意哦
ps能列出那幾本有雲雀嗎

引用:
原帖由 小音 於 2010-8-9 16:36 發表
有意....
是否連特典的嗎?
幾多$?
是喔!!!
$60 (絕對可以減價!!!!!!

引用:
原帖由 pandaonly 於 2010-8-9 18:01 發表
有雲雀的全部有意哦
ps能列出那幾本有雲雀嗎
ATTENDERE 69執事系列 家教合誌系列!!

要....
能$55嗎?以及大大會去CW嗎!?
因本人去CW同時希望能交收(踹

引用:
原帖由 小音 於 2010-8-9 22:53 發表
要....
能$55嗎?以及大大會去CW嗎!?
因本人去CW同時希望能交收(踹
可以喔` 我是22號去的說!!可以嗎?

22號我也是~^^
已PM電話給大大了~

12 12
發新話題