發新話題

[討論] 腐女子簽到

回應 ╭牙蚊* 第 8 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:s9706
[發帖際遇]: s9706在五星級酒店和MM HAPPY一晚, 花費現金82Ds幣.

問得好= =
我都唔知呢

當自己係果陣你就會知ga喇....

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2008-4-19 01:13 AM 發表
= =+我係...嘩卡卡卡卡.[被毆]

我已不能返回.BG的路了.噗.XDDDDD(限漫畫小說啦.XD)

嘿嘿.- -+腐之路一經嚕上已不能回頭了.[大誤]

.\"/,
BL是正道....正太(帥哥)是王道...
腐女們是很霸道(大誤)   
你唔講我都唔記得d咁ga野
我之前係other bbs上看過類似的東西....

BL是王道呢
強勢的腐血令腐女們不能回頭>v<

[發帖際遇]: 戀愛無知錢包不見了, 丟失了現金1Ds幣.

我是1/3的腐女,,
因為我只是看vr的同人,,
而且是男的,,
我會無意的幻想nao和saga H>///<(我的ban那個)
我是不能逆王道的說...

[發帖際遇]: 口一口送饅頭獲得小費現金16Ds幣.

腐女是也~~
至於腐既程度""
好難講~~
不過好中意同班上面既男生搞配對(當我上堂好悶既時候
成長是天賜的禮物便該好好活著。
不管未來好與壞,也是值得經歷的事情。
是時候訂下目標,然後去完成。

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2008-4-19 01:13 AM 發表
= =+我係...嘩卡卡卡卡.[被毆]

我已不能返回.BG的路了.噗.XDDDDD(限漫畫小說啦.XD)

嘿嘿.- -+腐之路一經嚕上已不能回頭了.[大誤]

.\"/,
BL是正道....正太(帥哥)是王道...
腐女們是很霸道(大誤)   
我唔但只漫畫小說~~連動畫同連續劇~
我都頂唔住d女主角可以咁...乞我憎""
(當我踏上左bl~ e 條不歸路之後"")

引用:
原帖由 口一口 於 2008-4-19 09:40 PM 發表

我唔但只漫畫小說~~連動畫同連續劇~
我都頂唔住d女主角可以咁...乞我憎""
(當我踏上左bl~ e 條不歸路之後"")
乞你憎=w=又會唔會誇張左d呀
不過我都會情不自禁的叫女主角--死開啦>b<

回應 戀愛無知 第 13 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:s9706
1/3的腐女= =你好!

其實我想...腐的人,好難唔想到h那兒呢...

BL漫是我精神的食糧0_0

引用:
原帖由 s9706 於 2008-4-20 04:10 PM 發表

乞你憎=w=又會唔會誇張左d呀
不過我都會情不自禁的叫女主角--死開啦>b
嗯嗯~~覺得d女主角有時好煩~

引用:
原帖由 s9706 於 2008-4-20 04:11 PM 發表
1/3的腐女= =你好!

其實我想...腐的人,好難唔想到h那兒呢...
....
...
..
.
>///<""
講得岩"""

發新話題