13 12
發新話題

[各類漫畫] 哇,好多漫畫^^價錢可以傾,隨時交收XD

哇,好多漫畫^^價錢可以傾,隨時交收XD

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:我愛放假 您是第1492個瀏覽者
早前買左好多漫畫,最近等錢駛,
想儘快放出去D漫畫,有D幾好睇

買家注意事項:
係旺角交收只限星期日,觀塘隨時都可以的
其他地方可能要加返D車錢5至6蚊不等
除左星期6之外,星期1至5都可以的,不過要5點之後
因為放學,交收前一日同當日前1個鐘,我會再通知你
一手交錢一手交漫畫
:lolhold左唔好唔要,我會不定時更新,每日都會睇下回覆^^
:lol有咩問題可以問我
:lol買陪60蚊可以用優惠價5蚊買15蚊內的其中一本漫畫
先到先得,如果15蚊D漫畫全部賣左,咁好對唔住^^

15蚊@1  43蚊@3
1地獄少女    70%新   
2戀愛實驗室   99%新
快感!秘密LOVE  99%新

以下係一套的漫畫( 不設散買)
FOX   1至5完                 原價28@1                            75%新               75蚊@5             
戀愛拼圖   1至2完                原價30@1                    100%新(未開)          45蚊@2

戀愛見習小魔女  1至3完           原價28@1              90%新                55蚊@3

聽日先放D相同埋其他野

戀愛見習小魔女的圖片

睇下有咩漫畫想要,可以講下價錢

FOX   1至5完

戀愛拼圖   1至2完
'

1地獄少女      
2戀愛實驗室   
3快感!秘密

價錢可以傾,你諗下啦

價錢可以傾,你諗下啦

睇下有咩漫畫你地中意