發新話題

[自貼] 會考完的PO =] {終於換晒D啦相}

[發帖際遇]: zeushiuka開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.

原來仲有ORAL
其實可以問一些考完ORAL 的人
因為D 題目程度應該差不多

引用:
原帖由 ~■戀■~ 於 2008-5-12 05:19 PM 發表
會考完輕鬆曬喇^V^`
SUP ahh.
不過考完冇得揾工冇做野又吾可以出街..都吾知可以做乜..
好悶牙!!!! =[
引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-5-12 05:21 PM 發表
[發帖際遇]: zeushiuka開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.

原來仲有ORAL
其實可以問一些考完ORAL 的人
因為D 題目程度應該差不多
聽人講話oral好多都會翻炒..希望真係啦.. =]
我唸我到時會問返d考左oral的fd出左d乜..哈哈xp

SUPPORT雀雀*
我真覺得你胖得很可愛>W<!
{千萬不要介意我這樣說}

引用:
原帖由 小苦 於 2008-5-13 10:28 PM 發表
SUPPORT雀雀*
我真覺得你胖得很可愛>W
哈哈xp 吾介意,,我真係肥麻 =]
肥係真ge,,不過真係吾得意 =)

考完之後有冇去玩喔~
可以放鬆心情ma~~

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-18 05:18 PM 發表
考完之後有冇去玩喔~
可以放鬆心情ma~~
考完試我想出去玩牙,,牙媽吾俾我出牙 =[
日日係屋企精神好緊張,,成日突然間同我講野,,俾佢嚇死

[發帖際遇]: ├敏└見到壇主的真面目,壇主送出現金40Ds幣.
引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-19 09:38 AM 發表

考完試我想出去玩牙,,牙媽吾俾我出牙 =[
日日係屋企精神好緊張,,成日突然間同我講野,,俾佢嚇死
吓?!
考完都唔俾喔~
仲要成日嚇你....
心血會少好多啦,,,,
俾我就快快走人....
如果唔係會好快死喔!

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-19 05:36 PM 發表
[發帖際遇]: ├敏└見到壇主的真面目,壇主送出現金40Ds幣.

吓?!
考完都唔俾喔~
仲要成日嚇你....
心血會少好多啦,,,,
俾我就快快走人....
如果唔係會好快死喔!
哈哈XP 係屋企死左9成9嫁啦我,,
1出街10成復活 =]
所以我已經爭取左星期4復活 =]

[發帖際遇]: ├敏└獲得本周補貼現金31Ds幣.
引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-20 01:44 PM 發表

哈哈XP 係屋企死左9成9嫁啦我,,
1出街10成復活 =]
所以我已經爭取左星期4復活 =]
耶~
得星期四喔,,,
咁之後都唔好啦,,,
因為出過一日,,,
之後d時間會好難過喔~!

[發帖際遇]: 雀雀玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金1Ds幣.
引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-20 04:51 PM 發表
[發帖際遇]: ├敏└獲得本周補貼現金31Ds幣.

耶~
得星期四喔,,,
咁之後都唔好啦,,,
因為出過一日,,,
之後d時間會好難過喔~!
我除左出街之後,,仲有D時間要返學做ORAL PRACTISE牙 =]
哈哈XP 到時又放監啦,,未試過返學返到唸起都開心 =]
不過E+ 真係落街行下都好開心

發新話題