發新話題

[簽到] 每日一簽(03/05/11)

簽到...
今日開始返學同坐新座位....

雖然今朝勉強起到身,
但因為琴晚成兩點到先訓得著
搞到起身個陣好似一合埋眼就訓得著個種....

而且新鄰座係我係全班最憎既人(佢都係),
我前面,斜右面同右面呢個鐵三角= ="
雖然上堂個陣唔嘈,但一落堂就...
我唔想返學啦~
本帖最近評分記錄
  • 天空 現金 +50 簽到獎勵 2011-5-4 09:08

連續好多天,
家裡都好多蚊子哦,
窗戶都没開,
到底從哪裡進來的啊!
本帖最近評分記錄
  • 天空 現金 +50 簽到獎勵 2011-5-4 09:08

簽到
今天過了一個忙碌的一天
所有事情都好煩
天氣又熱
本帖最近評分記錄

今天勞動節假後簽到!
今天天氣真熱呢!
另外, 今天蝦文妹真是抵讚呢! 她知我們月頭比較忙,
特意先分發文件給我們呢, 真是非常感激呢!
此外, 她一身黑白格仔look, 感覺不錯呢,
其次, 今天她無帶飯呢, 不知這個慳妹今天去那裡吃呢?
不過, 今天我今天午飯回來, 剛好與另一位女同事在大堂相遇,
而且同一部電梯回寫字樓, 並且正在談論昨天姊妹幫吃農家菜的情況,
而一出電梯就見到蝦文妹很早回來, 並坐在座位上用奇異的目光看著我們呢.
感覺有點兒..., 她不會誤會我們的關係罷? 原本想與蝦文妹解釋, 我們確實在大堂碰到呢, 絕無其他, 不過最後都是放在心裡, 免得講多錯多呢, 始終我的心太少呢, 容不下多一個呢, 一個蝦文妹已經令人擔心不而呢; 原本想在放假前約蝦文妹吃飯呢, 不過月頭這兩天實在太多工作, 令人身心疲累, 而且又怕她再三拒絕呢, 或者要說善意的藉口來推卻, 因此還是等放假回來時才再約她呢; 不過心裡始終覺得此行不詳, 並不是十分順利, 不知會否有甚麼意外呢? 希望只是我多疑呢! 我應該想想帶甚麼手信給這個固執而可愛的, 獨立但大意的蝦文妹才是呢! 不過不知她喜歡甚麼呢? 始終到她的了解又不是太多, 吃的方面只要不是昆蟲便可呢, 那應該都無難度呢, 嘻嘻, 而且她都吃得辣呢!
本帖最近評分記錄

簽到
好累的一天,沒力了
本帖最近評分記錄

簽到~~~~~~~
晚安
本帖最近評分記錄

簽到

回家後
立即癱在床上
本帖最近評分記錄

簽到~~
呼,今天晚餐吃燒烤...(肥死我啦!!)
本帖最近評分記錄

簽到!
不同的意見,需要高EQ來溝通
本帖最近評分記錄

簽到

心情從雲端墜到谷底
本帖最近評分記錄

發新話題