發新話題

[飾物] 虧本飾物

引用:
原帖由 suimaple 於 2010-5-7 19:06 發表
我想問"可愛閃鑽小皇冠耳釘 金色",是不是純金來的?
如果係純金就唔係依個價$la~
係合金來架-.-''

飛翔戒指銀色款 100%NEW  $6
復古銀色流行編織繩狀三件套手鐲  100%new $30

還有嗎?
MSN: [email protected]

電話同e-mail pm你

引用:
原帖由 AsakuraDark 於 2010-6-2 15:06 發表
復古銀色流行編織繩狀三件套手鐲  100%new $30

還有嗎?
MSN: [email protected]
總有~add左你msn^.^

引用:
原帖由 AKI_HA 於 2010-6-2 17:10 發表
電話同e-mail pm你
我e-mail左比你la~

那個...
我不知道要怎樣用郵寄
可以教我嗎?
(或者面交)

引用:
原帖由 mona 於 2010-6-2 18:47 發表

我e-mail左比你la~
覆唔到你既....
我係要啦  面交定點?!

我想問 還有 
蝶舞飛鑲鑽吊墜項鏈 100%new  $45 嗎?
白色英文字母雙層黑底超長手鏈  $8  100%new
嗎?

↑可以一起在星期6 給嗎?

引用:
原帖由 AKI_HA 於 2010-6-2 20:49 發表

覆唔到你既....
我係要啦  面交定點?!
點會覆唔到@.@
pm左你~

引用:
原帖由 AsakuraDark 於 2010-6-3 16:21 發表
我想問 還有 
蝶舞飛鑲鑽吊墜項鏈 100%new  $45 嗎?
白色英文字母雙層黑底超長手鏈  $8  100%new
嗎?

↑可以一起在星期6 給嗎?
有~ok~^.^

發新話題