發新話題

[情報] 【招人】在來年的CW出家教cos

我想cos18同女生啊~~~
可是......
小18已有2人cos了
又未有衣服+假髮

我想cos96/一平/小春啊~~~
她們都很可愛

我可是未買衣服和假髮啊~~~~orz

決定了cos十年後一平
可以跟團長合照啊
不過一平的衣服好難找啊~~~~~(怨念)

me會去成大啊!!!
但那天出COS朝比奈
看看能不能一天cos mikuru,一天cos一平la
但未必可以
不過可以見見面

引用:
原帖由 風_Fon 於 2010-9-13 19:12 發表

嗯嗯~太好了!
期待親的cos~^0^
cos服我是去訂的說...
或可以到Cosplayer交流區找找~
cos服是風訂的嗎??
我已到Cosplayer交流區找到二手服了...
功夫鞋未找到,訂的話,幾$呢??????

2月cw我是OK的
cwt的話是否只得一日???
只得一日的話我可能只可以跟團長見見面
想問團長去City U/cwt是否出cos???cos誰???

我會在AGS出神樂呢
我已買了一平wig,服和鞋了
有沒有愛銀魂又愛reborn的團友呢?

引用:
原帖由 zero199984 於 2010-11-18 20:09 發表

11月20日
11月27日
11月28日
12月4,5,11,12,日
1月1,2,9,8,15,16日
我都得
我11月29日生日

引用:
原帖由 zero199984 於 2010-11-24 19:13 發表
團長目前為指你去左邊(指!
團長真係好似風,成日玩失踨
0口0好...好押韻'''
不過Zero妹你唔好串團長la~
可能她唔得閒呢

唔怕唔怕!!!!
要有信心啊!!!!!!!!!!
想問團長我可唔可以出2個人物?(一平同小櫻)

發新話題