發新話題

[簽到] 每日一簽(04/05/11)

簽到
明天考試多多
本帖最近評分記錄
  • 天空 現金 +50 簽到獎勵 2011-5-5 09:07
因果皆是緣,何須曾約定
似夢非夢,似花非花

簽到了~

今日知道了早前擔心不已的測驗合格了~ 太感動呢~
本帖最近評分記錄
  • 天空 現金 +50 簽到獎勵 2011-5-5 09:07

簽到

到超市看到芒果
心血來潮的想弄芒果布丁
可惜忘了買雞蛋
惟有留待明晚弄
本帖最近評分記錄
後來……終於在眼淚中明白…有些人…一但錯過就不再…

簽到~~

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:28280688
又是一天過去了 上班好累
本帖最近評分記錄

簽到
什麼時候可以好好放鬆睡一下午呢?
本帖最近評分記錄
溝通就好似呼吸,要不要吸進肺裡全看你自己。

簽到~~
昨晚和朋友聚餐
只有一小時左右
朋友忙告辭回家上網
唉  可以不要如此匆忙
真沒誠意
本帖最近評分記錄

簽到

放棄是一種智慧,何時該放何時該握緊,
沒有人是對的...
本帖最近評分記錄
有些人一瞬間做的事,有些人一輩子都做不到。

簽到~
今日超黑仔呀...
首先係一起身就落雨,而且件冷衫仲掛左係出面...
濕哂...又唔可以唔著喎,咁咪吹乾佢lor~結果差d搭唔到車
之後係要係有蓋操場speech...唉,呢個都算冇咩啦...
不過之後就成日都渾渾噩噩咁...狂訓著左..
仲要係勁多老師見到(係全班面前叫我起身)...勁糗
跟住派回條,升學講座係正我生日個日

最重要既係午餐個陣!!!!
我係一間係附近係貴dd既餐廳(但不比其他高檔)到用餐~
有個新黎既個樣慌慌張張咁(我睇落就覺得好不詳....)
佢幫我同fds落單, 我地6個人,叫左一杯可樂,一杯忌廉同四杯七喜
佢上飲品個陣,唔知佢係太忙定係點...
竟然將全部飲品倒哂落我到!!!!!!!
好彩只濕左半邊裙同冷衫...(係話,我件冷衫今日真係黑仔~)
唉, 上次冬天個陣,又試過一次被茶淋,今次就....
真係唔知下次會係咩黎淋我.....

最後既結局可以算係個gd ending啦~
雖然d錢用左超多同肚痛,想嘔(飯後),但總比其他好呀~
更好既係, 黑仔既差唔多只有咁多~
本帖最近評分記錄

簽到

來遲了
本帖最近評分記錄

簽到~
全身腰痠背痛~~
本帖最近評分記錄

發新話題