發新話題

【草草閃爍】幫你整閃字﹏閃圖 (暫時關鋪,不便之處,見請原諒!)

回應 傻妞 第 108 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
唔晒^^
好多謝你先岩@@

回應 鬼鬼 第 110 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
張圖幾大到@@?

引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-9 20:22 發表
我都唔知,你決定要不要圖吧!
因為圖太細啦~
如果整d閃字落去睇唔到...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

[發帖際遇]: 四葉草在路邊做小販, 本日賺到現金24Ds幣.
引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-11 08:03 發表
- - - - - - 製 作 表 - - - - - -
文字:朋友是ㄧ世,冇人可改變!
字型:海報、布丁、彩帶、藝飾、娃娃、少女、、香腸、火柴、豆豆,我都想看看,sorry!
皇冠:加
閃底:黑色/冰藍
圖片:唔要
- - - - - - 申 ...

引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-12 19:17 發表
文字:我愛豬豬
字型:藝飾
閃底:灰色
- - - - - - 申 請 製 作 表 - - - - - -

tyjp65

引用:
原帖由 愛哭鬼 於 2008-8-15 09:10 發表
文字:我愛佳佳
閃底:粉紅色
- - - - - - 申 請 製 作 表 - - - - - -

引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-15 10:09 發表
文字:一世愛黑gril和棒棒堂
字型:藝飾、墨字
閃底:灰色

引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-15 18:22 發表
文字:笑兒、曉琳和麗盈ㄧ世好朋友
閃底:冰藍

[發帖際遇]: 四葉草買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金21Ds幣.
引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-16 21:17 發表
[發帖際遇]: 鬼鬼幫助警察抓賊, 獲得獎金現金100Ds幣.

文字:這個家冇了我,是否好一些?
字型:藝飾 海報 香腸
閃底:黑白色
- - - - - - 申 請 製 作 表  ...

引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-18 20:06 發表
文字:人生中是否受到痛苦?
閃底:青綠
請先給50Ds幣現金 ,然後我再幫你~多謝!

發新話題