發新話題

問題解答區```>VVV<

--------問問問--------
名子:冰冰
問題:常常看到大家做頭像時會用一些令字體半透明的效果,請問如何做的?
範圍S

引用:
原帖由 ∼*冰之音◆◇ 於 2006-7-29 05:31 PM 發表
名子:冰冰
問題:常常看到大家做頭像時會用一些令字體半透明的效果,請問如何做的?
範圍S
你睇下附件幅圖```@@"
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

名子:  牙珊
問題:  點整banner
範圍: ps

名子: 牙珊
問題:點整BRUSH

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 04:42 PM 發表
名子:  牙珊
問題:  點整banner

名子: 牙珊
問題:點整BRUSH
點整banner...可唔可以縮小範圍...=V="

------------------
點整BRUSH...

將你搵到既BRUSH圖係PS度開`

之後`

按"編緝">>>定義畫筆`存好佢```

按"BRUSH TOOL(B)"(成支畫筆咁既圖案)`咁就用得架啦`

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-7-30 04:49 PM 發表

點整banner...可唔可以縮小範圍...=V="

------------------
點整BRUSH...

將你搵到既BRUSH圖係PS度開`

之後`

按"編緝">>>定義畫筆`存好佢```

按"BRUSH TOOL(B) ...
縮小範圍姐係點啊

我個PS個圖圖

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 04:53 PM 發表

縮小範圍姐係點啊

我個PS個圖圖
睇唔到圖丫```@@"

睇唔到咩圖啊,,我個PS
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 05:02 PM 發表
睇唔到咩圖啊,,我個PS
同我果個PS差不多啦```@@"

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-7-30 05:21 PM 發表

同我果個PS差不多啦```@@"
哦,,咁整唔整到BANNER

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 05:21 PM 發表

哦,,咁整唔整到BANNER
係PS都整到BANNER架啦```@@"

發新話題