發新話題

問題解答區```>VVV<

引用:
原帖由 牙Mint 於 2007-6-22 09:07 PM 發表
--------問問問--------
名子:牙Mint
問題:點用PS 點美化 眼袋GA?![急用>口
如果眼袋不太大,,可以用{{減淡工具}}/{{蒙糊工具}}..其他調較就視乎你的調較啦..-V-

美化後才用唷..不然就很奇怪..=_______="

其實我多數都不用的啦..@V@"

希望幫到你啦..-3-"

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-6-22 09:42 PM 發表
如果眼袋不太大,,可以用{{減淡工具}}/{{蒙糊工具}}..其他調較就視乎你的調較啦..-V-
美化後才用唷..不然就很奇怪..=_______="
其實我多數都不用的啦..@V@"
希望幫到你啦..-3-"
吾該曬你牙,,,;;
我個FD叫我幫佢整,,,
我都吾知點整GA,,
不過我想問呢,,""
{{減淡工具}}/{{蒙糊工具}}..係邊GA,,,-口-""
THZ你哦,,,=]

引用:
原帖由 牙Mint 於 2007-6-22 10:02 PM 發表

吾該曬你牙,,,;;
我個FD叫我幫佢整,,,
我都吾知點整GA,,
不過我想問呢,,""
{{減淡工具}}/{{蒙糊工具}}..係邊GA,,,-口-""
THZ你哦,,,=]
在工具列..@V@"

附件1是{減淡工具},,

附件2是{蒙糊工具}..

附件3是美化完的效果//

讓你作參考`^V^"

(美化眼袋前最好要美白/美化後再美眼袋..不然很怪..>3<")

不過其實美化眼袋都是怪怪的..=_______="
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #63 雪凝 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:牙Mint
吾該曬你AR,,,,"""
我其實都覺得美化眼袋是怪怪的,,
不過她堅持,,-0-
所以米幫佢囉,,@v@
總之,,THZ你AR,,,!!

發新話題