發新話題

問題解答區```>VVV<

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-8-29 12:18 PM 發表

借戀B BANN*
--------問問問--------
名子:珊`
問題: 1D*字點樣可以整入面白色 出面其他色
          2:正個BANN* D邊邊D整
          3:點CUT細細張DD*圖
範圍: PS ...
解答`>V<

1,想D字有邊?`按圖層>>圖層樣式>>描邊`果D顔色,大小就自己選`@ W @

2,問點點框?`遲D開教學`敬請期待`>VVVVVVVV<

3,PS工具列有個"裁剪工具"`圈住你要CUT既地方`之後按右鍵`按"裁剪"`這樣就CUT好了`>VVVVVVVVV<

--------------------------
TO KEI:::

太過奬啦`=W="我"識小小,扮代表"架咋`>!<

點點框我學過..但係好唔明-33-好似要當BRUSH儲左先..-VVV-"?!

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-29 03:01 PM 發表
點點框我學過..但係好唔明-33-好似要當BRUSH儲左先..-VVV-"?!
POST左教學`KEI可以去睇下`>VVVVVVVV<

唔該哂啦,,琦bb* THZ

名子:珊
問題:點解我在PS選色 例如選紅 佢都係比我係 黑白灰
          我開多一次PS都唔得
範圍S*

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-9-10 10:25 AM 發表
名子:珊
問題:點解我在PS選色 例如選紅 佢都係比我係 黑白灰
          我開多一次PS都唔得
範圍S*
唔明你講咩`@@"

如果試左好多次都唔得`就"系統還原"啦`>!<

姐係如果你打字
個字想要紅色
你禁左紅色不過正係得黑白灰

問問問

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:才智◎兼備
名子:摩天輪ban底
問題:有冇人有呀??
範圍: (PI)

引用:
原帖由 才智◎兼備 於 2006-12-2 09:38 PM 發表
名子:摩天輪ban底
問題:有冇人有呀??
範圍: (PI)
你講咩啊...`=.="

呢度係問製圖問題既地方`

想要搵素材去[[素材教室]]啦`

名子:牙Mint
問題:點用PS 點美化 眼袋GA?![急用>口<]
如: