發新話題

問題解答區```>VVV<

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 06:07 PM 發表

我有睇D大型論壇嫁,,大多數都係美化哥D
BAN底最簡單`亂印BRUSH就得`

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-7-30 06:16 PM 發表

BAN底最簡單`亂印BRUSH就得`
得閒學下BAN底先,,

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 06:07 PM 發表

我有睇D大型論壇嫁,,大多數都係美化哥D
PS仲有好多野學...
框啦....美化都有好多種....
做BAN最重要係個人同啲字....

引用:
原帖由 淇` 於 2006-7-30 06:29 PM 發表

PS仲有好多野學...
框啦....美化都有好多種....
做BAN最重要係個人同啲字....
BAN底令唔好令都好重要架...@@"

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-7-30 06:32 PM 發表

BAN底令唔好令都好重要架...@@"
-33-如果BAN底樣衰都整得靚..就真係高手喇..XDDDD

唔知仲有邊個大型論壇多D教學

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-30 06:39 PM 發表
唔知仲有邊個大型論壇多D教學
雄之論壇`資壇
我都幾經常上去....介紹比你..

引用:
原帖由 淇` 於 2006-7-30 06:40 PM 發表

雄之論壇`資壇
我都係牙,,果到好多野學

引用:
原帖由 淇` 於 2006-7-30 06:40 PM 發表

雄之論壇`資壇
呢個論壇的確唔錯`但我D整圖技能唔係係果度學既...@@"

引用:

雄之論壇`資壇
我已經上左好多次,,仲有貓貓論壇

發新話題