發新話題

問題解答區```>VVV<

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-7-30 04:49 PM 發表

點整banner...可唔可以縮小範圍...=V="

------------------
點整BRUSH...

將你搵到既BRUSH圖係PS度開`

之後`

按"編緝">>>定義畫筆`存好佢```

按"BRUSH TOOL(B) ...
啲BRUSH點樣搞到佢好光嫁-33-?字我就識..

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-27 06:32 PM 發表

啲BRUSH點樣搞到佢好光嫁-33-?字我就識..
好光?`唔明`=.="

有無例睇`@@"

平時加係BAN度啲BRUSH都好光既-口-
..好似小戀D BAN既BRUSH

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-27 07:09 PM 發表
平時加係BAN度啲BRUSH都好光既-口-
..好似小戀D BAN既BRUSH
姐係星星BRUSH果D?`

係呀...-33-就係果啲嚕

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-27 07:17 PM 發表
係呀...-33-就係果啲嚕
較色就得架啦`

PS既工具列度`下面有2個方形東東`一個方形曡住另一個方形架`@@"

按一下上面的方形`就可以較白色`之後印D/BRUSH出來`就係白色架啦`

(PS:::係白色先可以整到D/BRUSH好似光咁)

唔明..-33-白色=光?

引用:
原帖由 淇` 於 2006-8-27 07:29 PM 發表
唔明..-33-白色=光?
係丫`好似我果個MAKI既BAN咁`

果D/BRUSH都係白色架`@@"

借戀B BANN*
--------問問問--------
名子:珊`
問題: 1D*字點樣可以整入面白色 出面其他色
          2:正個BANN* D邊邊D整
          3:點CUT細細張DD*圖
範圍: PS*
--------問問問--------

PI我就識-33-PS都唔係幾熟..幫唔度你..等琦琦同小戀出馬@VVV@"

發新話題